Slemmestad Ungdomskorps
Slemmestad
Ungdomskorps
 • Om oss    • Historie    • Terminliste    • Bilder    • Medlemssider    • Noter    • Våre støttespillere    • Oktoberfest     • Gjestebok    • Hjem  

 

 

   Historie
    - 1. mai
    - Seminarer
    - Konkurranser
    - Oktoberfest
    - Konserter
    - Turer
           

Snarveier:
 Bli medlem
 Logg inn medlem
 Kontakt oss!
Antall besøk på siden: 413 259

 

 

 
Oktoberfest
 
 
Oktoberfest 2014
 
Oktoberfest 2014
 
Salg av bratwürst m/brød
 
Salg av bratwürst m/brød
 

Slemmestad Ungdomskorps har vært på mange turer til "dorfer" i Østerrike hvor det har vært oktoberfester.
Der har korpset deltatt på både konserter, oppmarsjer og fester i store festtelt.

NESTE OKTOBERFEST ARRANGERER VI I SEKKEFABRIKKEN LØRDAG 14. OKTOBER KL. 19.00

 

LITT OKTOBERFESTHISTORIE
I oktober 2012 bestemte korpset seg for selv å lage til en Norsk-Østerrisk oktoberfest. Med innleide orkestere fra Østerrike, korpsets eget tyrolerorkester, pølse- og ølsalg ble det en stor suksess.
Loddsalg er også populært når premien er en tur til Hochfilzen i Østerrike for å være med på skiskyting, og reiseleder attpåtil er en av korpsets egne medlemmer.

13. oktober 2012 hadde vi besøk av 2 orkestere fra Østerrike, Alpin Xpress og Fuchs Buam. Vi hadde også Sofienberg Musikkorps fra Oslo på besøk som bidro til å lage god stemning.
Loddsalg med diverse småpremier var på plass.

12. oktober 2013 hadde vi igjen besøk av gutta i Alpin Xpress som hjalp oss å lage korpsets andre oktoberfest. Litt flaks var det at de kom seg helt til Norge. De startet hjemmefra i egen buss, men denne havarerte før de kom seg ombord på Kielferga. Så i siste liten fikk de med seg det nødvendigste av utstyr inn på båten. Leiebil ventet dem på kaia i Oslo, så de kom seg frem til slutt. Med lydutstyr lånt fra lokale musikere gjennomførte de kvelden med glans.
Igjen var det loddsalg, men denne gangen med tur til skiskyting i Hochfilzen som 1. premie.

11. oktober 2014 var det igjen klart for Oktoberfest i Sekkefabriken. Denne gangen var det orkesteret Schatzer Buam fra Hochfilzen som tok veien helt fra Østerrike i egen buss for å skape fest og god stemning. Disse ble stoppet i Sverige, og bussen endevendt. Det endte med at de noe forsinket ankom Slemmestad, men i akkurat tid til å spille til oppsatt tid.
Som vanlig hadde vi loddsalg med tur til skiskyting i Hochfilzen. Denne gangen var det også premiering for beste antrekk til både damer og herrer.

10. oktober 2015 tok nok en gang Schatzer Buam fra Hochfilzen i Østerrike turen til Slemmestad for å hjelpe til med underholdningen på årets oktoberfest. Vårt eget tyrollerorkester startet med å spille for gjestene ute i teltet, før Schatzer Buam gikk rundt og spilte inne. Etterpå foregikk resten av underholdningen fra scenen. I år var det over 300 gjester, og dans var det stort sett hele kvelden. Også i år var det loddsalg med tur til skiskyting i Hochfilzen. Festen var slutt kl. 01.30, og lokalet var ferdig ryddet kl. 02.00

15. oktober 2016 gikk kopsets 5. Oktoberfest av stabelen. Fra Østerrike kom Die Drei aus Tirol for å spile for oss. Og selvsagt spilte korpsets eget Tyrolerorkester, både ute i teltet ved starten, og på scenen senere på kvelden.

Oktoberfest 2014  Utskriftsvennlig versjon